Akcije - Rilastil
Posetite Prizma prodavnice i otkirjte koji Rilastil preparati su na popustu.
prizma, prodavnica, akcije, popusti, celulit, fleke
15436
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15436,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
RILASTIL akcije i popusti
Rilastil Akcija, proizvodi na akciji
c

POPUSTI do 60%

Poklanjamo Vam 30-60% popusta na sve Rilastil proizvode.

Promo popust važi od 10.10. do 16.10.2019. godine, možete ga iskoristiti u svim Prizma prodavnicama, kao i prilikom on-line kupovine na www.prizma.rs. Popusti se ne mogu kombinovati (Rilastil poklon kartice, PrizmaCode) i isti važe samo za gotovinsko plaćanje.

OSTVARITE 40% POPUSTA
za Vaš omiljeni Rilastil proizvod

(D)ostavite nam bilo koju staklenu bočicu Rilastil seruma i ostvarite 40% popusta na Vaš omiljeni Rilastil proizvod.
Promo popust važi do 31.12.2019. godine, možete ga iskoristiti u svim Prizma prodavnicama, kao i prilikom on-line poručivanja. Popusti se ne mogu kombinovati i isti važe samo za gotovinsko plaćanje.

ROĐENDANSKI POKLON – 30% POPUSTA

Prijavom na Rilastil newsletter, za Vaš rođendan poklanjamo Vam 30% popusta za kupovinu Vama omiljenih Rilastil proizvoda

Rođendanski popust možete iskoristiti u svim Prizma prodavnicama, kao i prilikom on-line poručivanja. Popusti se ne mogu kombinovati i isti važe samo za gotovinsko plaćanje.